Mi is a Sport4Fun?


A Sport4Fun egy élmény állomásokból álló hi-tech interaktív akadálypálya. Minden állomáson modern és látványos kütyük használatával mérheted fel a különböző sportkészségeidet, multisport élményre fókuszálva. Ezek mellett nagy figyelmet fordítunk a személyes élményszerzésre is, ezért biztos lehetsz benne, hogy találsz nálunk valamit, ami hozzád passzol! Ne aggódj, nem fogsz unatkozni!

Újra EHF Women's Final4

Visszatérő attrakcióként újra a Sport 4 Fun élményparkja biztosította a női kézilabda Final4 döntő hétvégéjének szurkolói zónáját. Eddigi legnagyobb volumenű kitelepülésünk három különböző ponton szórakoztatta a szurkolókat.
Image

EB-döntő és Educatio Kiállítás egyben!

Mozgalmasan kezdődött az év a Sport For Fun számára, hiszen csapatunk részt vett a Testnevelési Egyetem standján a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ezzel egyidőben pedig a magyar-szlovák rendezésű férfi kézilabda Európa Bajnokságon Szurkolói Zónájában is ott voltunk.
2019 óta készültünk erre az eseményre, a kampányban rengeteg helyen voltunk, és persze sokat kellett módosítani a vírushelyzet miatt is. Tapasztalataink szerint mind a hazai, mind a külföldi szurkolók körében nagy sikert arattunk. Végig remek hangulatot teremtve próbáltunk a szurkolás mellé sportélményt nyújtani a kilátogatók számára. Nagy elismerés volt számunkra, hogy az Európai Kézilabda Szövetség kévpsielői többször meglátogattak minket és megtiszteltek érdeklődésükkel.
Céljaink továbbra is nagyratörőek, irány a női és férfi Final 4!
Image

Az akadálypálya teljesen elektronikus módon üzemeltetett, valamint az eszközök kiépítése során is minimalizáltuk a ökológiai lábnyomunkat. Reméljük TE is teszel környezetünk védelme érdekében, és örömmel fogadod, hogy a Sport4Fun vigyáz a környezetére.


Nem csak a sportolás és az érdekes eszközök miatt érdemes kipróbálni a pályát, ugyanis minden állomáson élő eredményt látsz a teljesítményedről. Megtudhatod miben vagy a legjobb, és mi az, amiben még fejlődhetsz, sőt, azt is, hogy min kell esetlegesen erősítened, hogy egészségesebb lehess. Ki tudja, lehet, hogy nálunk találod meg az új kedvenc sportodat?

Az állomásainkkal összekötve adatot is tudunk rögzíteni, valamint személyreszabottan, az élmény mentén ügyfél-specifikus kérdőívek segítségével, közvetlen szurkolói preferenciákat tudunk felvenni. Az adatszolgáltatásról bővebben érdeklődj a kapcsolat menüpontban található elérhetőségen.
Image
Image
© 2019 - SPORT4FUN

Search