Mi is a Sport for Fun?

Celjétől Párizsig

A hazai helyszínek után szeptemberben külföldi célokra tekintett csapatunk. 
Szeptember 15 és 19 között Celjében a MOS nemzetközi kiállításon erősítettük a magyar csapat standját. Büszkén jelenthetjük, hogy már külügyminiszteri látogatásnak is otthont adott az Élménypark!
 
A szlovéniai kiállítással egy időben került megrendezésre a Startup Campus és a Hiventures jóvoltából a Demo Day is, ahol csapatunk szintén érdekelt volt. A Demo Day egy tíz hetes üzletfejlesztési programot zárt le, ahol az 5 döntős startup mutatkozott be a nagyközönségnek. A startupok célja megszerezni a jelentős összegű támogatást a két befektető cégtől. Mivel az S4F ebben az időben Celjében tartózkodott, ezért nem tudtunk személyesen részt venni a Demo Day zárónapján, de az egyeztetéseket tovább folytatjuk a befektetési ajánlatról.

Következő állomásunk Franciaország, azon belül is Párizs volt. Az a hatalmas megtiszteltetés érte cégünket, hogy a Francia Kézilabda Szövetség invitált minket szponzori találkozójára. Az eseménynek a Maison du Handball adott otthont, ami a Francia Kézilabda Szövetség multifunkcionális székháza, gyakorlatilag székház, hotel, kéziakadémia és kongresszusi központ egyben.
Élmény és megtiszteltetés is volt Philippe Bana elnök úr látogatása, valamint a francia szövetség színeiben való megjelenés, és nem titkoljuk, hogy a tokiói aranyérmeket is megcsodáltuk (és egy pillanatra a nyakunkba akasztottuk), hiszen mind a női, mind a férfi szakágban francia győztes született! A Francia Szövetséggel tárgyalunk együttműködésünk folytatásáról, s a távolban feljsejlik a párizsi olimpia....
Image

Nyár a Sport For Funnal!

Nagyon mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a Sport For Fun csapata, ugyanis rengeteg eseményen találkozhattatok velünk a nyár folyamán. 

Az EuroHandball2022 Watch Game See More kampányában kint voltunk a labdarúgó Európa Bajnokság szurkolói zónájában a főváros közepén, a Deák téren. Jó hangulatot teremtve, a szurkolókkal együtt izgultunk a magyar csapat sikeréért. 

Az EFOTT-on és a Szegedi Ifjúsági napokon is részt vettünk, így a fesztiválozók belekóstolhattak a sportélményekbe is. Élményparkunk nagy sikert aratott a Fradi családi napon is, és nem utolsó sorban a zánkai Erzsébet Táborban, ahova kétszer is ellátogattunk a nyár folyamán.

Büszkék vagyunk arra, hogy augusztus 20-án, a Sporthősök napján olimpiai bajnokainkkal együtt ünnepelhettük Magyarország nemzeti ünnepét. Találkozhattunk a tokiói olimpián résztvevő magyar csapat tagjaival, de ellátogattak hozzánk a régi idők nagy sportolói is. És ez még nem minden, hiszen voltunk a Balaton átúszáson, a Millenárison, a Magyar Derbyn és még rengeteg eseményen.

Image
Speaker Box oktató videó

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legkiválóbb szakkommentátora, Petur András elsőként próbálta ki a Speaker Boxot, és mutatja meg ezentúl mindenkinek, hogyan is kell használni! Köszönjük András!

Speaker Box a Sport For Fun-tól!

Benned rejlik egy sportriporter? Itt az alkalom, próbáld ki magad. A Speaker Box interaktív kommentátor állásában TE leszel a riporter, a mérkőzések véghajrájában! Hallasd a hangod, keresd a Sport For Funnál a Speaker Boxot!
Megkezdődött a jegyértékesítés!

Elindult a jegyértékesítés a 2022. január 13-30-ig megrendezésre kerülő férfi kézilabda Európa-bajnokságra. Magyarország sportéletében ez egy rendkívül fontos esemény, amelyre mi is készülünk, fejlesztünk, új eszközöket hozunk létre, hogy az Euróba-bajnokságon minél szélesebb körű élményt tudjunk nyújtani. Találkozzunk egy év múlva és szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak! Jegyek az alábbi gombra kattintva, a www.watchgamesseemore.hu oldalon vásárolhatóak.

Image
Vállalati élménypark

Új élményparkunk mutatotkozott be, elsőként az Átrium Park nagyszerű környezete adott helyszínt. Állomásainkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a vállalati élet mindennapjait színesítse meg, irodaházi dolgozók taláhassanak örömet a mozgásban. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2022-es Európa-bajnokság kampányába is bekerült standunk. Íme egy rövid, hangulatos videó vállalati csomagunkról.


Az akadálypálya teljesen elektronikus módon üzemeltetett, egy speciális QR kód segítségével követi a rendszer az eredményeidet és hogy éppen melyik állomásnál jársz, így biztosan nem fogsz fölöslegesen használt papírral és műanyaggal találkozni a Sport for Fun eseményein. Reméljük TE is teszel környezetünk védelme érdekében, és örömmel fogadod, hogy a Sport for Fun vigyáz a környezetére.


A Sport for Fun egy élmény állomásokból álló hi-tech interaktív akadálypálya. Minden állomáson modern és látványos kütyük használatával mérheted fel a különböző sportkészségeidet, főleg a kézilabdára fókuszálva. Ezek mellett nagy figyelmet fordítunk a személyes élményszerzésre is, ezért biztos lehetsz benne, hogy találsz nálunk valamit, ami hozzád passzol! Ne aggódj, nem fogsz unatkozni!


Nem csak a sportolás és az érdekes eszközök miatt érdemes kipróbálni a pályát, ugyanis ha sikeresen teljesítetted az állomásokat, személyre szabott elemzést kaphatsz a teljesítményedről. Megtudhatod miben vagy a legjobb, és mi az, amiben még fejlődhetsz, sőt, azt is, hogy min kell esetlegesen erősítened, hogy egészségesebb lehess. Az állomások utáni értékelésbe beletartozik még az is, hogy eláruljuk, melyik kézilabdás poszt illik legjobban a te adottságaidhoz!
Image
Image

Hogy működik?


Ha részt szeretnél venni, mindenképpen regisztrálnod kell, amit egy fiók létrehozásával tehetsz meg. Ezt természetesen megteheted a helyszínen is, de ha már itt jársz a weboldalunkon, azt ajánljuk, hogy tedd meg most, hogy a helyszínre érkezve azonnal kezdődhessen a szórakozás. A fiókhoz használt email címedre fogjuk elküldeni az eredményeidet is.
© 2019 - SPORT4FUN

Search