1. Személyes adatok

A honlapunkon, illetve a rendezvényünkön való részvételkor adatokat, információkat rögzítünk rólad. Ilyen adatok és információk a neved, a születési dátumod, email címed és a nemed. Ezeket az adatokat már a honlapon történő regisztráció során rögzítjük. Amennyiben előzetesen nem regisztráltál a honlapon, akkor ugyanezeket az adatokat szintén rögzítjük, azonban ebben az esetben a helyszínen. Amennyiben részt veszel az általunk szervezett sportcélú felmérésben, akkor az itt elért eredményeidet is rögzítjük, hogy megfelelően tudjunk téged értékelni, valamint tudjuk neked javaslatokat tenni, hogy mely területen nagyon jó a teljesítményed, illetve melyik az a terület, ahol még fejlődésre van szükséged. A rendezvényen fénykép és videófelvételeket is készítünk. Amennyiben ezek valamelyikén szerepelsz, akkor az szintén a te adatodnak számít. Ezeknek az adatoknak az összességét, amelyek rád vonatkoznak nevezzük személyes adatoknak.

A fentebb említett adatokat azért tároljuk, hogy egyrészről hozzád tudjuk párosítani az eredményeket, illetve kapcsolatba tudjunk veled lépni többek között azért például, hogy ezeket az eredményeket el tudjuk küldeni a részedre. Valamint, hogy tudjuk azt kik vettek részt a rendezvényünkön, azaz be tudjunk téged valamint a többieket azonosítani.

  1. Jogaid az adatkezeléssel kapcsolatban

A személyes adataiddal te rendelkezel, így bármikor írhatsz nekünk levelet a posta címünkre, illetve az email címünkre, hogy a veled kapcsolatos (rád vonatkozó) adatokat töröljük. Ez azt jelenti, hogy kérheted például azt, hogy a honlapon szereplő téged ábrázoló képet távolítsuk el. De kérheted akár az összes adatod törlését is. Ebben az esetben töröljük a regisztrációdat, valamint a rád vonatkozó eredményeket is.

Természetesen nem csak az adatok törlését kérheted, hanem lehetőséged van arra is, hogy módosítsuk a személyes adataidat, például akkor, ha megváltozott az email címed, és a jövőben már az új email címedre szeretnél értesítést kapni. 

Amennyiben ilyen jellegű kérést/kérdést szeretnél felénk intézni, akkor azt az alábbi címeken teheted meg:

Levelezési címünk: 2890 Tata, Petőfi Sándor utca 13

Sports for Fun Kft. 

 

Email címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Bármilyen egyszerű megkeresésben kérheted, hogy élj a fentebb leírt lehetőségeiddel. Igyekszünk a kérésedet minél hamarabb, de legkésőbb 30 napon belül teljesíteni. Amennyiben a kérésed nehezebben teljesíthető, akkor ezt a 30 napos határidőt egy alkalommal meghosszabbíthatjuk. Miután a kérésedet teljesítettük, tájékoztatunk téged arról, hogy pontosan mi is történt az adataiddal.

 

  1. Adataid kezelése

 

A fentebb említett adataidat bizalmasan kezeljük, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban legyenek. Ennek biztosítása érdekében különböző informatikai megoldásokat alkalmazunk. 

 

Amennyiben a személyes adataid valamilyen oknál fogva veszélybe kerülnek, akkor erről mindenképpen értesítünk téged. Fontos, hogy az ilyen üzenetet mutasd meg szüleidnek, gondviselőidnek, hogy megfelelően tudjatok eljárni.

 

Az adataidat kizárólag a felmérésben való részvétel érdekében kezeljük, azokat illetéktelen személyeknek nem adjuk át.

 

Amennyiben az adataidat nem adod meg a részünkre, akkor nem tudjuk biztosítani a részvételedet a felmérésben.

 

Mielőtt megadod az adataidat, azaz regisztrálsz a rendezvényre fontold meg, hogy biztosan szernetnél-e részt venni a felmérésben, illetve szeretnéd a végén megtudni azt, hogy milyen eredményeket értél el. Fontold meg azt is, hogy szeretnél-e értesítést kapni tőlünk. 

 

Reméljük, hogy a fenti tájékoztató hasznos volt a számodra és megfelelően tudod mérlegelni részvételed a felmérésben.

 

Amennyiben kérdésed van, nyugodtan írj nekünk a fenti elérhetőségek bármelyikén.

 

 

Budapest, 2020. január 10.

Search