2020

35. Spar Budapest Maraton Fesztivál
A FitBalance után egy újabb nagyszabású sporteseményen, a 35. Spar Budapest Maraton Fesztiválon is megjelentünk. Ahogy az már a nevében is megmutatkozik, a futás mellett számos egyéb kiegészítő programokkal volt gazdagítva az esemény. Kültéren ritkábban van lehetőségünk megjelenni, viszont ez egy kiváló alkalom volt számunkra is, hogy tapasztalatainkat ebben a formában is gyarapítsuk. Remek idő és remek hangulat várta összes kedves látogatónkat, és nagy örömmel tapasztaltuk, hogy állomásink iránt hatalmas volt az érdeklődés.
Image
Image
Újult erővel a FitBalance-on

A vírus időszakát sem töltöttük tétlenkedéssel, ez elsősorban fejlesztéseinkben nyilvánult meg. Nagy örömünkre sikeresen debütáltak ismét eszközeink a FitBalance-on, az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválján. A korlátozásokat betartva az élsport zónában fogadtuk vendégeinket, akik boldogan próbálták ki az élményparkot. Továbbra is készülünk a 2022 European Men's Handball Championship-re, célunk, hogy addig is, és majd akkor is a legnagyobb élményt nyújtsuk látogatóinknak. Mindig öröm látni számunkra, hogy akár a gyerekek, akár a felnőttek feszegetik határaikat, és meg akarják dönteni a saját rekordjukat, mindig kicsit jobbnak lenni. Hasonló célok motiválnak minket is, mindig jobbnak lenni, és minél több élményt nyújtani, hogy ne csak a sportesemény okozzon maradandó emléket, hanem a mi élményparkunk is.

Tapasztalatszerzés, élmények, emlékek...
... ezekkel tértünk haza a Stockholmban megrendezésre került 2020-as Men's EHF Euro-ról. Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy cégünk -mint egyetlen magyar vállalkozás- meghívást kapott a kézilabda európai ünnepére, népszerűsítve ezzel a szurkolói zóna aktivitásának lehetőségeit. Pozitív visszajelzés volt számunkra látni látogatóink arcán az örömöt, a kíváncsiságot. Mindegyik állomásunk nagy népszerűségnek örvendett mind a felnőttek, mind a gyerekek körében. Ugyanezzel a lendülettel készülünk 2022-re is, ahol Magyarország társrendezőként jogosult a férfi kézilabda Európa-bajnokság megszervezésére. További képeket az eseményről a "Stockholm 2020" gombra kattintva tekinthetik meg.

Expressen TV, Svédország

© 2019 - SPORT4FUN

Search