2021

EB-döntő és Educatio Kiállítás egyben!

Mozgalmasan kezdődött az év a Sport For Fun számára, hiszen csapatunk részt vett a Testnevelési Egyetem standján a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ezzel egyidőben pedig a magyar-szlovák rendezésű férfi kézilabda Európa Bajnokságon Szurkolói Zónájában is ott voltunk.
2019 óta készültünk erre az eseményre, a kampányban rengeteg helyen voltunk, és persze sokat kellett módosítani a vírushelyzet miatt is. Tapasztalataink szerint mind a hazai, mind a külföldi szurkolók körében nagy sikert arattunk. Végig remek hangulatot teremtve próbáltunk a szurkolás mellé sportélményt nyújtani a kilátogatók számára. Nagy elismerés volt számunkra, hogy az Európai Kézilabda Szövetség kévpsielői többször meglátogattak minket és megtiszteltek érdeklődésükkel.
Céljaink továbbra is nagyratörőek, irány a női és férfi Final 4!
Image

Kezdődik az Európa Bajnokság!

Az elmúlt hetek nagyon mozgalmasan teltek el a Sport For Fun csapata számára. A tavalyi év utolsó napjaiban az a megtiszteltetés ért minket, hogy részt vehettünk a Sport1 szilveszteri műsorának forgatásán. Ezt követően meghívást kaptunk az RTL Reggeli című műsorában, ahol a tegnapi napon szerepeltünk. Ezek az adások megtekinthetőek a Sport1 valamint az rtlmost.hu oldalán.

Viszont ami a legfontosabb, hogy elindult a visszaszámlálás, csütörtökön kezdődik a részben hazai rendezésű Férfi Kézilabda Európa Bajnokság!

Várunk mindenkit sok szeretettel az EB FANZONE-ba, illetve ezen a héten találkozhattok velünk az EDUCATIO kiállításon, a Testnevelési Egyetem standjánál.
Image

2021 a Sport For Funnál: Legyőztük a vírust!

Mozgalmas és eseménydús évet tudhat a háta mögött a Sport For Fun Kft. csapata.  Bár az év első fele- részben a vírus miatt is- a felkészüléssel telt, nyártól már a hazai rendezésű januári férfi kézilabda Európa Bajnokság kampányában szerepeltünk. Számtalan helyen és rendezvényen találkozhattatok velünk, emellett részt vettünk például nemzetközi kiállításon Celjében, és meghívást kaptunk a Francia Kézilabda Szövetségtől egy párizsi megjelenésre is. Több televíziós munkánk is volt, a SPORT 1 stúdiójában már kiismerjük magunkat!  Az év utolsó részében teljes mértékben az EB-re fókuszáltunk, nagy erőbedobással készülünk a januári megmérettetésre.
Az új esztendőben, az elsődleges feladatunk már adott, de szeretnénk, ha utána még több ilyen megaeseményen vehetne részt az S4F csapata. Távlati céljaink között pedig a 2024-ben párizsi olimpia is szerepel!!!

Boldog új évet minden sportbarátnak!
Image

Celjétől Párizsig

A hazai helyszínek után szeptemberben külföldi célokra tekintett csapatunk. 
Szeptember 15 és 19 között Celjében a MOS nemzetközi kiállításon erősítettük a magyar csapat standját. Büszkén jelenthetjük, hogy már külügyminiszteri látogatásnak is otthont adott az Élménypark!
 
A szlovéniai kiállítással egy időben került megrendezésre a Startup Campus és a Hiventures jóvoltából a Demo Day is, ahol csapatunk szintén érdekelt volt. A Demo Day egy tíz hetes üzletfejlesztési programot zárt le, ahol az 5 döntős startup mutatkozott be a nagyközönségnek. A startupok célja megszerezni a jelentős összegű támogatást a két befektető cégtől. Mivel az S4F ebben az időben Celjében tartózkodott, ezért nem tudtunk személyesen részt venni a Demo Day zárónapján, de az egyeztetéseket tovább folytatjuk a befektetési ajánlatról.

Következő állomásunk Franciaország, azon belül is Párizs volt. Az a hatalmas megtiszteltetés érte cégünket, hogy a Francia Kézilabda Szövetség invitált minket szponzori találkozójára. Az eseménynek a Maison du Handball adott otthont, ami a Francia Kézilabda Szövetség multifunkcionális székháza, gyakorlatilag székház, hotel, kéziakadémia és kongresszusi központ egyben.
Élmény és megtiszteltetés is volt Philippe Bana elnök úr látogatása, valamint a francia szövetség színeiben való megjelenés, és nem titkoljuk, hogy a tokiói aranyérmeket is megcsodáltuk (és egy pillanatra a nyakunkba akasztottuk), hiszen mind a női, mind a férfi szakágban francia győztes született! A Francia Szövetséggel tárgyalunk együttműködésünk folytatásáról, s a távolban feljsejlik a párizsi olimpia....
Image

Nyár a Sport For Funnal!

Nagyon mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a Sport For Fun csapata, ugyanis rengeteg eseményen találkozhattatok velünk a nyár folyamán. 

Az EuroHandball2022 Watch Game See More kampányában kint voltunk a labdarúgó Európa Bajnokság szurkolói zónájában a főváros közepén, a Deák téren. Jó hangulatot teremtve, a szurkolókkal együtt izgultunk a magyar csapat sikeréért. 

Az EFOTT-on és a Szegedi Ifjúsági napokon is részt vettünk, így a fesztiválozók belekóstolhattak a sportélményekbe is. Élményparkunk nagy sikert aratott a Fradi családi napon is, és nem utolsó sorban a zánkai Erzsébet Táborban, ahova kétszer is ellátogattunk a nyár folyamán.

Büszkék vagyunk arra, hogy augusztus 20-án, a Sporthősök napján olimpiai bajnokainkkal együtt ünnepelhettük Magyarország nemzeti ünnepét. Találkozhattunk a tokiói olimpián résztvevő magyar csapat tagjaival, de ellátogattak hozzánk a régi idők nagy sportolói is. És ez még nem minden, hiszen voltunk a Balaton átúszáson, a Millenárison, a Magyar Derbyn és még rengeteg eseményen.

Image
Speaker Box oktató videó

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legkiválóbb szakkommentátora, Petur András elsőként próbálta ki a Speaker Boxot, és mutatja meg ezentúl mindenkinek, hogyan is kell használni! Köszönjük András!

Speaker Box a Sport For Fun-tól!

Benned rejlik egy sportriporter? Itt az alkalom, próbáld ki magad. A Speaker Box interaktív kommentátor állásában TE leszel a riporter, a mérkőzések véghajrájában! Hallasd a hangod, keresd a Sport For Funnál a Speaker Boxot!
Megkezdődött a jegyértékesítés!

Elindult a jegyértékesítés a 2022. január 13-30-ig megrendezésre kerülő férfi kézilabda Európa-bajnokságra. Magyarország sportéletében ez egy rendkívül fontos esemény, amelyre mi is készülünk, fejlesztünk, új eszközöket hozunk létre, hogy az Euróba-bajnokságon minél szélesebb körű élményt tudjunk nyújtani. Találkozzunk egy év múlva és szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak! Jegyek az alábbi gombra kattintva, a www.watchgamesseemore.hu oldalon vásárolhatóak.

Image
Vállalati élménypark

Új élményparkunk mutatotkozott be, elsőként az Átrium Park nagyszerű környezete adott helyszínt. Állomásainkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a vállalati élet mindennapjait színesítse meg, irodaházi dolgozók taláhassanak örömet a mozgásban. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2022-es Európa-bajnokság kampányába is bekerült standunk. Íme egy rövid, hangulatos videó vállalati csomagunkról.

© 2019 - SPORT4FUN

Search